История за добрината сподели мъж.Младежи помогнали на дама с проходилка

...
 История за добрината сподели мъж.Младежи помогнали на дама с проходилка
Коментари Харесай

Има добро още: Младеж помогна на пешеходка да пресече СНИМКИ

 История за добрината показа мъж.

Младежи помогнали на дама с проходилка да пресече многолюден бул. в София. Жената желала да премине от другата страна на бул. " Черни връх ", само че се движила постепенно.

Младежи в забелязали това и не останали равнодушни. Те спрели джипа си, а младият лидер се притекъл към столичанката, с цел да я поддържа в пресичането.

Неволен очевидец на обстановката станал инцидентен минувач, който останал очарован от съпрочастността на младежите.

" Има положително още в София. Това младо момче и неговата другарка в колата. Голямо Благодаря! ", написа Ивайло Р.

За броени часове обявата събира стотици позитивни мнения и десетки окуражителни мнения.

Гражданите са радостни, че към момента се намират съпричастни, които да отделят от времето си, с цел да оказват помощ даже с дребен жест.

Не липсват и хора, окуряващи дамата в това, че не пресича на регламентирано място. Но доста други я схващат - евентуално всеки метър, който би трябвало да измине е усложнение.

" Браво на момчето, евала, прелестно е, че човещината към момента е измежду нас. Обаче има едно огромно " само че "!
Засичал съм старата дама да пресича на място където няма пешеходна пътека. Разбирам, че й е комплицирано да стигне до най-близката такава, защото се предвижва в действителност доста постепенно, само че по този начин шансът някой автомобил да я блъсне по никакъв начин не е дребен. Сами разбирате какви биха били следствията за всяка страна в сходен случай ", написа мъж.

" Това е Елена. На 90 години е и всеки ден пресича булеварда най-малко два пъти и в никакъв случай на пешеходна пътека. Била е преводачка или учителка, не помня към този момент и е извънредно учтив човек. Говори доста безшумно, само че акълът щрака безотказно и обича да контактува с другите към себе си. Затова и пресича по този метод. Самотна е и търси внимание и другарство ", твърди Ирена Й.

" Толкова е значимо да споделяме хубавите неща! ", разяснява Светлана Г.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР